ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αν και προσφέρουμε ένα μεγάλο πλήθος υπηρεσιών παρακάτω σας παραθέτουμε τις υπηρεσίες που πραγματικά μας ξεχωρίζουν απο τον ανταγωνισμό.

Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις με την τεχνική (KNX) (Έξυπνο σπίτι). Η ELECTROKINISI αναλαμβάνει τη μελέτη και κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κτιρίων με την τεχνική (KNX).

Η ELECTROKINISI παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις "με το κλειδί στο χέρι" για τις βιομηχανικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, αναλαμβάνοντας τη μελέτη και κατασκευή. Η εμπειρία μας στον τομέα των ηλεκτρολογικών έργων εγγυάται μια άρτια τεχνική εγκατάσταση και τη σωστή, αποδοτική και

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση μίας κατοικίας είναι ένα από τα σημαντικότερα τμήματα της κατασκευής. Το Έμπειρο Τεχνικό Προσωπικό της ELECTROKINISI αναλαμβάνει την μελέτη και την κατασκευή ηλεκτρικής εγκατάστασης κατοικίας , οπού με την σωστή επιλογή και εφαρμογή υλικών

Το  τεχνικό  μας τμήμα  αποτελούμενο από άριστα  εκπαιδευμένους  τεχνικούς  δικτύων με πολυετή εμπειρία στον χώρο αναλαμβάνει την μελέτη, εγκατάσταση, πιστοποίηση και συντήρηση του δικτύου δομημένης καλωδίωσης της επιχείρησης σας.

Η ELECTROKINISI αναλαμβάνει

Η ELECTROKINISI παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν το σχεδιασμό,την προμήθεια εξοπλισμού, την κατασκευή αλλά και την συντήρηση μικρής και μεγάλης κλίμακας με στόχο την διασφάλιση της μακροχρόνιας λειτουργίας της εγκατάστασης.

Η ELECTROKINISI παρέχει καινοτόμες, ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις προϊόντων ασφαλείας υψηλής ποιότητας, έχοντας σαν κύριο γνώμονα τις απαιτήσεις των πελατών μας.
Η ELECTROKINISI εγκαθιστά συστήματα ασφαλείας για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών:

Οι συνεχόμενες αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ ολοένα και βαραίνουνε  την τσέπη μας, η ELECTROKINISI  είναι σε θέση να προμηθεύσει και να κατασκευάσει αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα για την αυτόνομη παροχή ρεύματος χωρίς εξάρτηση από την ΔΕΗ.