ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αν και προσφέρουμε ένα μεγάλο πλήθος υπηρεσιών παρακάτω σας παραθέτουμε τις υπηρεσίες που πραγματικά μας ξεχωρίζουν απο τον ανταγωνισμό.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η ELECTROKINISI παρέχει καινοτόμες, ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις προϊόντων ασφαλείας υψηλής ποιότητας, έχοντας σαν κύριο γνώμονα τις απαιτήσεις των πελατών μας.
Η ELECTROKINISI εγκαθιστά συστήματα ασφαλείας για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών:

- Οικιακές – κατοικίες, διαμερίσματα
- Εμπορικές – γραφεία, καταστήματα λιανικής πώλησης, πολυκαταστήματα, εμπορικά κέντρα
- Βιομηχανικές – εργοστάσια, αποθήκες
- Ιδρύματα – νοσοκομεία, σωφρονιστικά ιδρύματα
- Εκπαιδευτικές – σχολεία, ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, πανεπιστήμια
- Αίθουσες συνάθροισης – μουσεία, βιβλιοθήκες, συνεδριακά κέντρα, χώροι εκδηλώσεων

5.α Συστήματα συναγερμού
Η ELECTROKINISI ασχολείται με την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας και είναι σε θέση να σας προτείνει σίγουρες και σύγχρονες λύσεις. Αναλαμβάνουμε τόσο την καλωδίωση, όσο και την τοποθέτηση, τη σύνδεση και τον προγραμματισμό ενός συστήματος συναγερμού. Με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες της εταιρίας μας σάς παρέχουμε μια άριστη τεχνική υποστήριξη πελατών.

5.β ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ CCTV

Η διαρκής αύξηση της εγκληματικότητας στη χώρα μας έχει καταστήσει αναγκαία την επιτήρηση, τόσο των επαγγελματικών χώρων, όσο και των κατοικιών, με συστήματα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.
H ELECTROKINISI σας προτείνει συσκευές υψηλών προδιαγραφών, που μπορούν να καλύψουν ακόμη και τις πιο δύσκολες ανάγκες σας, όσον αφορά την παρακολούθηση των χώρων σας.


Παρακολουθήστε το χώρο που σας ενδιαφέρει σε πραγματικό χρόνο, μέσω internet ή μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.
Επιπλέον, χάρη στη δυνατότητα του Συστήματος να αποθηκεύει οτιδήποτε καταγράφει, μπορείτε να δείτε, από όπου και αν βρίσκεστε, όλα όσα έχουν συμβεί στο χώρο και δεν τα έχετε παρακολουθήσει «ζωντανά».

5.γ Πυρανίχνευση
Η Η ELECTROKINISI αναλαμβάνει με απόλυτη αξιοπιστία τη μελέτη, την επίβλεψη και την κατασκευή κάθε είδους εγκατάστασης πυρανίχνευσης.
Οι εγκαταστάσεις πυρανίχνευσης αποτελούν ένα από το ποιό βασικό παράγοντα ασφάλειας ενός κτιρίου. Μια εγκατάσταση πυρανίχνευσης δεν αποτελεί απλά μία τυπική εγκατάσταση που πρέπει αναγκαστικά να κατασκευαστεί μόνο και μόνο από υποχρέωση προκειμένου να εκδοθεί το τυπικό πιστοποιητικό πυρασφάλειας.
Ένα σύγχρονο σύστημα πυροπροστασίας περιλαμβάνει απαραίτητα ένα επαρκές δίκτυο πυρανιχνευτών και φωτισμού ασφαλείας, που θα είναι κατάλληλοι για την κάθε περίπτωση και θα εξασφαλίζουν επαρκή αξιοπιστία. Η πυρανίχνευση (δηλαδή η διέγερση ενός κατάλληλου αισθητηρίου συστήματος), θα έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα τη σήμανση (οπτική, ακουστική κ.λπ.) και παράλληλα, αν υπάρχει σχετική εγκατάσταση, θα θέσει σε λειτουργία το μηχανισμό κατασβέσεως.